A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Neked szeretőd van?

Egy ismerős benyögi, hogy többször is látta a férjedet abban az étteremben ugyanazzal a nővel. Valami szőkével. Persze, ez még nem jelent semmit, teszi hozzá, talán csak kollégák.

Fotó: Shutterstock.com

Állsz a mosogatónak dőlve, és érzed, ahogy centiről centire megfagy a tested. Lefagy az agyad is. Alig jön ki hang a torkodon, úgy kérdezed: melyik étteremben, hogy néz ki a nő, hány éves. Az ismerős készségesen felelget. Szeméből ki nem fogy a részvét.

Már félórája bámulod a gyűrűt, amit nemrég kaptál. A tizenötödik házassági évforduló. Menő étterem, finom vacsora, pezsgő. A férjed megcsókolja a kezed, és ráhúzza a gyűrűt. Megköszöni az elmúlt éveket és a két gyereket. Motyog még valamit, hogy szeret, pont úgy, mint az elején.

De mégis, mintha valami hiányzott volna. Talán a régi, perzselő pillantása, a szorítása, a nyakadba sóhajtott csókja, a sok vicc, hogy mindig nevess.

A férjednek szeretője van. Mondogasd csak, szokd a gondolatot. Mit érzel, amikor kimondod? Jeges rémületet? Dühöt? Gyűlöletet?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 51. oldalán!)

Címkék: szerelem, szerető, házassági válság

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!