A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen is az ideális?

190 centi magas, erős testalkatú, rettentő bátor, roppant okos, irtó vicces, állati gyengéd, végtelenül érzékeny, humanista, idealista, optimista, buddhista, és cseppet sem focista.

Fotó: Shutterstock.com

Na jó, lehet egy-két centivel alacsonyabb vagy magasabb, a kockás izmoktól is eltekinthetek, csak a bátorsága ne csapjon át agresszív hajlamba, se idétlen vakmerőségbe.

Az okosság fontos, de nem kell, hogy hat diplomát takarjon, és inkább ne legyen vicces, mint hogy folyton rajtam röhögjön.

Ja, és ne csöpögjön, úristen, nehogy már ő is felzokogjon a csajos filmeken, na meg az érzékenység, hááát, az azért ciki, ha folyton csiklandósan felvisít, ahányszor megsimogatom.

Legyen humanista, persze, de ne rohangáljon demonstrálni minden vasárnap az emberiségért, ennyire azért ne legyen idealista se, és az optimista is picit túlzás, nem baj, ha picinykét realista néha, el ne szálljunk nagyon.

És inkább focizzon havonta egyszer, mint hogy folyton csak búgva meditáljon.

Szóval a lényeg, hogy azért mégiscsak legyen nagy és erős, hogy ÉN kicsinek és törékenynek lássam magam mellette, legyen bátor, hogy lehessek ÉN félénk, legyen okos, hogy képes legyen meglátni, milyen okos is vagyok ÉN, és vicces, hogy nevessen a poénjaimon.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 5. számának 23. oldalán!)

Címkék: szerelem, társkeresés, ideális társ

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!