A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Akarod hogy szeressen? Akkor ne érj rá!

Mindannyian arra vágyunk, hogy az a valaki eszeveszettül szeressen, méghozzá örökre. Csakhogy az élet ennél izgalmasabb (és gyakran szomorúbb) sorsot tartogat, és sajnos az ölünkbe pottyant szerelem, ha nem dolgozunk érte, nem ápolgatjuk, fényesítgetjük, előbb-utóbb megfakul, meghal.

Fotó: Shutterstock.com

Eddig érthető, tiszta sor, jön a szerelem, már ha jön, és akkor már csak meg kell őrizni. De hogyan? Hogyan lehet megértetni, elhitetni a kedvesünkkel, hogy ez az érzés nélkülözhetetlen, és örökkön szükségszerű? Mit kell tenni érte, hogy ne halványodjon?

Ráadásul a kapcsolat elején minden olyan tökéletesnek tűnik, azt mondja, pont engem keresett, pont rólam álmodott, és most itt vagyok neki, és ez soha el nem múlik. Mi is így érzünk vele kapcsolatban, pont őt kerestük, pont róla álmodtunk. Csakhogy az idő múlik, a szuperjó dolgok megfakulnak, elhalványulnak, a mézes hetek, mézes évek beporosodnak, megkarcosodnak, és már nem is olyan fényes a szerelem, mint a kezdet kezdetén.

Ragaszkodni, mindenáron

Sokféle praktika van, hogy a másikban felébresszük és ébren tartsuk az érzéseket, ott vannak például a szerelmi bűbájok, ráolvasások, varázsteák meg ilyesmik. Kevésbé vicces talán, ha kissé taktikázunk, például úgy teszünk, mintha nem is lennénk annyira oda érte, miközben de.

Egyik barátnőmet például úgy hívta a kedves, hogy post-it. Ez az a ragacsos jegyzettömb, amely bárhova feltapad. A lány fülig szerelmes volt, azt mondta, a férfi illata, a hangja, a bőre, a szívdobogása is elszédítette, és nem is vágyott másra, csak éjjel-nappal a közelében lenni, és simogatni, szagolgatni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 6. számának 56. oldalán!)

Címkék: médium, taktikázás, antonia wolff pszichológus, női típusok, amazon, hetéra, anya típus

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!