A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mit együnk és mit ne együnk?

Nap mint nap olyan ételeket fogyasztunk, amelyekről nem is sejtjük, mennyi rejtett veszélyt hordoznak. A feldolgozott élelmiszerek, a rossz szokások és a táplálkozási tévhitek hosszú távon komoly betegségekhez vezethetnek. De mi az, amiben tényleg érdemes hinnünk? Milyen zöldség, gyümölcs, vitamin az, ami valóban segít? És mit kezdjünk az ételintoleranciával? Ma segítünk eligazodni az egészséges életmód útvesztőiben - tényekkel, meglepő igazságokkal és könnyen alkalmazható tanácsokkal. Tényekről és tévhitekről is szó lesz ma. Elfogadta meghívásunkat: Dr. Balsai Tamás fogszakorvos, implantológus, health coach, Dr. Bíró Szabolcs vegyészmérnök, Szász Máté neurobiológus, a Synlab Magyarország szakmai igazgatója és Dr. Tóth Tamás táplálkozási szakértő.