A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A gasztronómia csillagai

Mindannyian tudjuk és rajongunk a magyar gasztronómiáért. Világszerte híresek vagyunk az ízekről, a fűszerezési technikánkról, a gulyásról, a marhapörköltről, a somlói galuskáról és még sorolhatnánk. Na de kiérdemeltünk egy pár Michelin-csillagot, a legnagyobb elismerést. Miként lehet a gasztronómiát és a vendéglátást mesteri szinten művelni? Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi rejlik a csillag mögött! Arról is kifaggatjuk a vendégeinket, hogy milyen szakmai utat jártak be. Itt lesz velünk Kalocsai Zoltán étteremtulajdonos, Gervai János head sommelier, Lexa András éttermi igazgató és meglepetés-hölgyvendégünk, aki mint konyhafőnök alkot különlegesebbnél különlegesebb ételeket.