A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ott a pont

Azt kérdezed, fiatal barátnőm, hogy miért nem tudunk lezárni egy elfáradt kapcsolatot?

Fotó: Shutterstock.com

Sok oka lehet ennek.

Félhetünk attól, hogy magányosak leszünk, hogy nem találunk jobbat nála, hogy egyedül maradunk. Esetleg azért nem tudunk kilépni egy unalmas kapcsolatból, mert már túl sokat tettünk bele. Túl sok érzelmet, túl sok megalkuvást, vagy egyszerűen túl sok pénzt. Mert már közös a lakás, vagy csak a lakásbavaló, a tévé vagy a mosógép. Netán a gyerek.

Talán félünk attól is, hogy az évek alatt, amíg együtt voltunk, elveszítettük a hamvasságunkat. Már nem vagyunk olyan bájosan fiatalok, és már nehéz hozzánk illő pasit találni. Mert a hozzánk illőket már régen lenyúlta valaki.

Nem akarunk kilépni a régi, nem igazi szerelemből azért sem, mert bár unalmas kicsit, de olyan kényelmes. Annyira jól ismerjük egymást, tudjuk, hogy a másik minek örül, mitől lesz dühös, melyik ruhánkat, mozdulatunkat, mosolyunkat szereti, melyiknek nem tud ellenállni. Már nem kell színlelni, magunknál jobbat mutatni, azok lehetünk, akik vagyunk. Hiszen jól ismerjük egymást, s ez amilyen jó, annyira unalmas is.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 12. számának 57. oldalán!)

Címkék: egy kapcsolat vége, lezárni egy kapcsolatot

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!