A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Maradni, de meddig?

Hárman vagyunk nagyon jó barátok évek óta, Sára, Kitti és én. Kitti immár 7 éve nem tud elengedni egy srácot, aki minden évben szakít vele, általában nyáron. Nyáron ugyanis több a fesztivál, ahova főhősünk Kitti nélkül szeret eljárni.

Fotó: Shutterstock.com

Amikor egy évvel ezelőtt még egyszer utoljára újrakezdték, a „most majd minden másként lesz” jeligével, Sára és én nem rejtettük véka alá a szkepticizmusunkat. Igazából már az azelőtti, és az azelőtti évben sem.

Ennél a pontnál, leültünk Kittivel, és csak annyit kértünk tőle, hogyha esetleg megint megtenné vele a fiú, amit eddig minden évben megtett, akkor utána ne nekünk sírjon, hanem keressen fel egy pszichológust, mert mi már nem tudunk érdemben segíteni rajta.

De Kitti csak angyalian mosolygott ránk, felvonta a kis szemöldökét, és úgy tett, mint aki nem érti, mi lehetne itt a buktató, mivel épp akkor minden rendben volt, sőt, már a nyár fele is eltelt, és a fiú még nyaralni is elvitte pár napra, és ha szakítani akart volna vele, akkor az már rég megtörtént volna.

Itt szükséges elmesélni, hogy ez a bizonyos srác más lányokkal is találkozgat. Koncertekre jár velük, esetleg egy-két napos kirándulásokra is, persze mindezt csak szigorúan barátilag – hangsúlyozza Kitti.

De van, amikor Kitti mégis elbizonytalanodik, mert azt még meg lehet érteni, hogy most épp a Lilla a legjobb lány barátja főhősünknek, és tényleg csak beszélgetnek, meg esetleg táncolnak a koncerten, de hogy ezek sosem Kittivel történnek, az már elviselhetetlen.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 10. számának 56. oldalán!)

Címkék: szerelem, megbocsátás, rosszul működő kapcsolat, önbizalomhuány

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!