A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Így fogyj végleg

Ha már eleged van a fogyókúrákból, a kínlódásból és a jojóeffektusból, és különben is csak egy pár centit szeretnél ledobni, és pont onnan, ahonnan a diétákkal sosem sikerült, akkor marad a...

Fotó: Shutterstock.com

Hát, igen, marad a sebészkés, vagy pedig a sokkal kevésbé brutális gépi zsírbontás valamelyike. Egy biztos, bármelyik zsírbontó módszert választjuk is, jó sok pénzbe fog kerülni, mire meglátszik az eredmény.

Végleg? Tényleg?

Mielőtt még álmodozni kezdenénk a tökéletes alakról, nem árt leszögezni, hogy akár a fogyókúrát, akár a sebészeti beavatkozást, akár a gépi fogyasztást választjuk, ez eredmény nem feltétlenül végérvényes. Testmozgás és diéta nélkül sajnos hamar visszarakódik, amit eltüntettünk. Egyedüli végleges eljárást csak egyes zsírbontási módszerek jelentenek.

Szabadulj meg a zsírsejtektől!

A zsírbontás akkor hoz végleges megoldást, ha az eljárással a zsírsejtek számát csökkentik. Ennek az a tudományos magyarázata, hogy adott számú zsírsejttel születünk, és ez felnőttkorban már nem változik. A számuk nem változik, ám a méretük igen!

Nőnek vagy összehúzódnak, ez okozza az emberi test fogyását vagy hízását. A valódi zsírbontó módszerek viszont teljesen elpusztítják a ronda kis zsírsejteket, így azok többé sem összemenni, sem megnőni nem tudnak. Ezáltal az elért fogyás végleges, ráadásul pontosan ott tűnik el a makacs zsírpárna, ahol szeretnénk.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 6. számának 16. oldalán!)

Címkék: átmeneti és végleges fogyás, végleges fogyasztó módszerek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!