A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az igazi Gwyneth Paltrow Imádják, utálják, de mindenki róla beszél

Színésznőként rajongás övezte, viszont életmód-tanácsadó cége miatt sokan inkább úgy vélik, nem kellene olyasvalamibe ütnie az orrát, amihez nem ért. Ő azonban minderre fittyet hányva építi a ma már 250 millió dolláros birodalmát.

Fotó: Goop Magazin/Steven Pan

Gwyneth Paltrow színésznő, üzletasszony, életvezetési tanácsadó, szakácskönyvíró, és nem utolsósorban anya, október eleji esküvője óta pedig ismételten feleség. A most 46 éves sztár a Coldplay frontemberének, Chris Martinnak a felesége volt tíz évig, majd 2014-ben bejelentették szakításukat.

Egy évvel azután, hogy Gwyneth szingli lett, egy férfi ismételten utat talált a szívéhez, a producer Brad Falchuk, akivel a Glee című sorozat forgatásán találkozott.

Kapcsolatuk nem a nyilvánosság előtt zajlott, és egészen addig sokan azt sem tudták, hogy Paltrow ismét együttél valakivel, amíg a pár egy évvel ezelőtt el nem jegyezte egymást.

A lánykérés ellenére azonban a színésznő nem volt biztos benne, hogy újra kimondja az igent.

Válását kudarcként élte meg, s bár a barátságukat Martinnal épp olyan szoros érzelmek tartják össze, mint korábban szerelmüket, egy újabb drámát már nem szeretett volna végigszenvedni.

Sem gyermekei, a most 14 éves Apple és a 12 éves Moses, sem a nyilvánosság előtt.

Fotó: PuzzlePix

„Középkorúként rájöttem, hogy a szerelem mennyire komplikált, és úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt. Szerencsések vagyunk, amiért akkor találtunk egymásra, amikor a kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatunkhoz a sikereink és a kudarcaink már építőkockaként szolgálnak.”

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 11. számának 8. oldalán!)

Címkék: házasság, hollywood, gwyneth paltrow, chris martin, coldplay, életmód guru, goop, spielberg

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!