A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Üdeség és természetesség - a ragyogó szájsmink titka

A 2024-es sminktrend a természetességet, üdeséget, tisztaságot hangsúlyozza. Ez igaz az ajkak kontúrozására és színezésére is. Az egyszerűség és tisztaság láttatásával mindenki kifejezheti szépségének lényegét anélkül, hogy elveszítené az egyediségét. Használhatók az ajkakon erős színek, de akkor az arc többi területének visszafogottnak kell lennie.

Fotó: Shutterstock.com

1., Az egyediséget, ha erre törekszünk, és fiatalok vagyunk, könnyen létrehozhatjuk, ha az ajkakon erős, sötét színek jelennek meg. Az idei trendben azonban ezt csak akkor engedhetjük meg magunknak, ha arcbőrünk és szemünk szinte smink és festék nélküli.

Az erős rúzzsal kifejezetten az ajkunkra akarjuk felhívni a figyelmet. A smaragdzöld rúzs is fantasztikusan nézhet ki. Viszont az, aki a túlságosan sötét színtől tart, kipróbálhatja akár a zöld világosabb árnyalatait is.

2., A szájfények, ajakdúsítók vagy az ajakápoló szérumok SPF-tartalmú ajakápolók jól illeszthetők a 2024-es trendbe. Idén a kozmetikai ipar legnagyobb kihívása a többcélú termék – vagyis az okos, sokoldalúan hatékony szépségtermék előállítása. Ezek is a természetességet, üdeséget, egyszerűséget kívánják szolgálni, miközben többféle funkciót is betöltenek.

A környezetbarát csomagolás, az állatkísérletektől mentes, fenntartható összetevők is legalább ennyire fontosak – és nem elsősorban marketingcélként.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 3. számának 12. oldalán!)

Címkék: bőrápolás, természetes smink,, ajakápolás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!