A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szexchat és miegymás

Jane Austin korában a szépreményű kisasszonyka szívdobogva leste a függöny csipkéin át, lelassít-e a ház előtt a postakocsi. Ha nem lassított, csak sápadozott, fonnyadozott tovább a hímzésével babrálva, ám ha igen, a szerelem szárnyán repült a postaládáig, hogy a kedvesétől jött levélkét a kezébe vehesse.

Fotó: Shutterstock.com

Ha mégsem jött levél, visszakornyadozott imént vázolt állapotába, de ha igen, a borítékot szívére szorítva osont a ház egy eldugott sarkába, hogy ott reszkető kézzel felbontsa, aztán addig olvasgassa a drága sorokat, amíg betéve nem tudja oda-vissza.

A derék szülők boldogan üdvözölték a vacsoránál a kisasszonyka arcára visszatért rózsapírt, ami persze már másnap fogyatkozni kezdett, és csak fakult, szürkült egészen addig, amíg a következő levél meg nem érkezett.

Vihetjük az ágyba

A kommunikációs technika rohamos fejlődésével azonban megnyílt előttünk a világ. Egy jó munkalehetőségért, vagy akár csak egy kalandért több ezer kilométerre is elutazunk, talán évekre. Hogy hátrahagytuk, akit szeretünk?

Ugyan! Hiszen már nem kell a postakocsit lesni, elég lemenni egy netcaféba, hogy akár naponta láthassuk szerettünk arcát, hallhassuk a hangját.

A mobilon úgy cseveghetünk vele, mintha ott ülne mellettünk. Vihetjük az ágyba, ha nem is őt, a mobilt, és sikamlóssá is válhat a téma, miért ne? Vagy mégsem ilyen egyszerű ez?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 3. számának 46. oldalán!)

Címkék: távkapcsolat, a távolság túlélése, szerelem a távplból, szex chat, közösen végzett online rituálék

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!