A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mit tudhat egy melltartó?

Őrület, mennyi mindenhez kell értenie egy melltartónak. Legyen erős, stabil, de ne kínozza a viselőjét. Legyen a keblünk benne természetes, ugyanakkor formás. Legyen szexi, vagy inkább láthatatlan, elegáns vagy sportos, pántos vagy pánt nélküli...

Fotó: Shutterstock.com

Már nem kell félni, hogy a melltartó kidörzsöl, szúr vagy nyom, mert számtalan szabású, anyagú és merevítésű darab közül választhatunk. Elsősorban azzal kell tisztában lennünk, milyen méretű a keblünk, hogy kiválaszthassuk a megfelelő fazont.

Méretes mellek, stabil fazon

Ha nagy keblekkel ajándékozott meg a Teremtő, fontos szempont a melltartópánt. Minél szélesebb, annál nagyobb szolgálatot tesz a viselőjének. A széles pánt nem vág be, nem akadályozza a vérkeringést. Bizonyos fehérneműgyártó cégek, például a Triumph, készít olyan fazont, amelyik optikailag kicsinyíti a mellek méretét.

Apró mellek, push up fazon

A kis mellű hölgyek sokkal szabadabban választhatnak a szépséges fazonok közül. A melltartóba kerülhet egy nagyító párna vagy szilikonbetét, ami optikailag nagyítja a melleket. A kis mellű nők hordhatnak pánt nélküli melltartót is.

Fotó: Shutterstock.com

Fontos a jó méret!

Mielőtt melltartót vásárolunk, mérjük meg a mellbőségünket (ezt a mellcsúcson átvezetett mérőszalag mutatja meg), majd a mellkasunk méretét közvetlenül a mell alatt. Két számot kapunk, melyet ki kell vonnunk egymásból, hogy megkapjuk a különbséget.

A melltartó vásárláskor két adat van feltüntetve, egy szám, ez mutatja a mell alatti kerületünket, valamint egy betű, amely a kosár méretét jelöli.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 3. számának 16. oldalán!)

Címkék: push up, melltartó méretek, szilikon melltartó, melltapasz

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!