A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Anyu, szerelmes vagyok!

Ha az ovis gyerek szerelmes, a felnőtt nevet. Jó, nem a gyerek arcába, inkább csak titokban. Mert nem tudja elképzelni, hogy komolyan van ilyen. Mert kihagy az emlékezete.

Fotó: Shutterstock.com

A szerelem kortalan, és soha nem nevetséges. Sem ötévesen, sem nyolcvanöt évesen. Egy gyönyörű és törékeny érzés, amely jobbá teszi az embert, és jobbá teszi a világot. Lelkesít, elandalít, szédít és megvadít.

Ovis vagyok, férjhez megyek!

Óvodáskorban még gondtalan és egyszerű a szerelem. Nincsenek elvárások, nincs versengés, talán még féltékenység sincs. Azt szeretnénk megélni, ami hitünk szerint a felnőttléttel jár. A kislányok a nőiességet, a fiúk a férfiasságot.

Papás-mamás. Jellemző játék az óvodában, ami felkínálja az összes szerepet, melyet a felnőttlét hordoz. Csakhogy itt nincsenek valódi gondok, nincs megcsalás, nincs féltékenység, nincs pénztelenség, nincs alkoholizmus, legfeljebb játék szinten, és feloldható a vele járó feszültség a játék virágos mezején.

A fiúk indiánok voltak, körbe-körbe rohangáltak és háborúztak az ovi udvarán. Elfogták a lányokat. Odavitték őket a fákhoz, és fűszállal megkötözték a lábukat. A lányok érezték a férfierőt. Behódoltak neki. A fiúk azt várták, hogy a lányok főzzenek nekik. A lányok pedig főztek. Fűlevest.

Emlékszem, milyen vérpezsdítően izgalmas volt alárendelődni és szerelmes levest főzni annak a férfi-fiúnak, aki engem megkötözött. Pedig a vállamig sem ért. A leves ízlett neki. Jó, nem dicsérte túl, de bólintott, hümmögött, és megette.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 10. számának 36. oldalán!)

Címkék: gyerekszerelem, szexuális kíváncsiság az oviban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!