A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

3 NAP A SZÉPSÉGRŐL

Idén október 18-20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY&Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Fotó: Hungexpo

Az évente megrendezésre kerülő 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozata az inspirációra és az információgyűjtésre épül. A Hungexpo tágas kiállítói terében számos neves kiállító - szakembereik tanácsadásával - ismerteti a kozmetika, a fodrászat és a kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit.

A rendezvényen - látványos szakmai show-k és bemutatók keretében - az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb kozmetikai-, smink-, frizura- és körömdíszítő trendekről. Többek között az esemény szakmai nagykövetei, Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti makeup artista a jelenlévőknek betekintést nyújtanak a munkájukba, szakmai trükkjeikbe.

Fotó: Hungexpo

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere, magas színvonalú előadásokkal készül a szakma és a nagyközönség részére is,

Téma lesz például az öregedő bőrök innovatív hatóanyagokkal történő kezelése, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a szempilla építése vagy a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása.

Mindezek mellett a szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez, az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően.

A kiállításon több mint 40 versenyszámban lehet versenyezni országos bajnokságokon, tanulók, haladóbb szakmai tapasztalattal rendelkezők és szakiskolai csoportok egyaránt összemérhetik szaktudásukat a márkafüggetlen, nívós zsűri előtt.

A III. Országos Kozmetikai Masszázsverseny és a 61. Magyar Fodrász- és Kozmetikus Bajnokság mellett idén először Szempillaépítő Bajnokság is megrendezésre kerül, valamint kéz- és lábápolási kategóriákban is lesznek megmérettetések.

A versenyeken való részvétel nemcsak egy bemutatkozási lehetőséget nyújt, hanem a nyerteseknek további kihívásokat tartogat, szakmai továbbképzést és értékes szponzori nyereményeket ad. A versenyzés magas szakmai színvonalát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata garantálja.

Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!

Bővebb információk a www.beautyandstyle.hu oldalon.

Találkozzunk 2019. október 18-20. között a BEAUTY&Style Kiállításon!

Fotó: Hungexpo

Fotó: Hungexpo

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!