Könyv ajánló

Sajtfogások
Legelőtől a tányérig
Segal Viktor séf és Sándor Tamás sajtmester új könyve
Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig
Minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig
De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok – a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék – felhasználásához
Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból
Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon