A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Romantikus filmek sztárjai, akik a forgatáson szerettek egymásba

Ha a filmvásznon látunk egy szerelmespárt - vagy csak egy párost, akik jól működnek együtt - rögtön felvetődik a kérdés, hogy vajon a valóságban is együtt vannak-e. Ugye emlékszünk még a 2018-as Csillag születik című filmre? Nos, ha a filmre csak halványan, de a Shallow című dalra, és Lady Gaga-Bradley Cooper románcára világosan. Igaz, azóta sem tudjuk biztosan, hogy a valóságban vajon összejött-e a páros vagy sem. Ám a kérdés ettől függetlenül adott: hogyan alakulhat ki a szerelem egy forgatáson? Nos, mindenkinél máshogy. Rachel McAdams és Ryan Gosling például először ki nem állhatták egymást a Szerelmünk lapjai munkálatai során. Natalie Portman és Benjamin Millepied viszont azonnal érezte a vonzalmat, amikor elkezdtek dolgozni a Fekete hattyún. És bizony, Bradley Coopernek is van romantikus emléke a filmforgatásról, még ha Lady Gagát nem is soroljuk ide.

„Bármire koncentráltunk, virágba borult” – Will Smith és Jada Pinkett Smith

Fotó: Shutterstock.com

Will Smith és Jada Pinkett a Kaliforniába jöttem forgatásán találkoztak először. Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész a kilencvenes években bizony kétszer nősült. Első felesége Sheree Zampino volt, akit 1992-ben vett el (egy fiuk is született), de három év után tönkrement a házasságuk. Bár akkor még hivatalosan nem váltak el, de Smith egyre nagyobb figyelmet szentelt Jada Pinkettnek a napi forgatásokon.

1995-ben jöttek össze, két évvel később pedig össze is házasodtak. A színész a tavaly megjelent Will című könyvében azt írta, hogy Jadával a forgatás során jól ment a közös munka, de egy baráti vacsorán kerültek nagyon jó viszonyba. Smithnek imponáló volt, hogy a színésznővel bármiről tudott beszélgetni.

„Olyan természetesen illettünk össze, egyesített energiáink pedig úgy megsokszorozódtak, mintha nem is új szerelmesek, hanem régi barátok lennénk. Volt egy közös nyelvünk, és bármire koncentráltunk, az virágba borult” – írta az önéletrajzi könyvben.

A szerelemnek és talán valami felsőbbrendű erőnek köszönhették, hogy Smith végül elvált, és Jada mellett kötött ki. Két gyerekük született, Jaden 1998-ban, Willow 2000-ben látta meg a napvilágot. A színész házaspár élete egyébként botrányoktól mentes volt, egészen a tavalyi Oscar-gáláig.

Talán még sokan emlékeznek rá, amikor Chris Rock, az est házigazdája a foltos hajhullásban szenvedő Jada Pinkett Smith kopaszságával viccelődött, mire Will Smith felment a színpadra, és felpofozta a komikust. Az eset hatalmas port kavart, Smith-t 10 évre eltiltották az Oscar-gálán való részvételtől. A színész azóta nyilvánosan is elnézést kért a komikustól.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 6. számának 8. oldalán!)

Címkék: filmsztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba, will smith és jada pinkett smith, daniel craig és rachel weisz, jennifer aniston és vince vaughn, bradley cooper és zoe saldana

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!