A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen köröm illik hozzád?

Bár ma már a körömfestésnek, a körömépítésnek és -díszítésnek rengeteg technikája, módja ismert, nagyon fontos megtalálni azt a formát, színt és mintát, amely leginkább illik a stílusodhoz, egyéniségedhez és az alkalomhoz. Azt is mondhatnánk, mutasd a körmöd, megmondom, ki vagy.

Fotó: Shutterstock.com

1. A Fillinger technika, vagy más néven ’foltozás’ egy olyan körömfestési technika, amelyben speciális fóliaanyagot használnak a különleges és fényes hatás eléréséhez. Ez a technika egyedi és vonzó mintákat hoz létre, és különösen hatásos lehet különleges alkalmakkor vagy fontos megjelenéseknél.

Ennél a technikánál felviszik az alaplakkot a körömre, és hagyják megszáradni. Aztán felvágják a speciális fóliát a kívánt mértre és formára, majd felragasztják. Száradás után lehúzzák a ragasztó nélküli területről, így a minta csak a ragasztóval borított területen marad meg. Ezután fedőlakkal rögzítik.

Fotó: Shutterstock.com

2 A ’Baby Boomer’ körömdíszítés a hagyományos francia manikűr modern változata. Ez a stílus általában fehér és rózsaszín átmenetet használ a körmökön, ami egy lágyabb, természetesebb hatást eredményez, mint a hagyományos francia manikűr.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 4. számának 12. oldalán!)

Címkék: fillinger technika, körömápolás, ombre technika, baby boomer köröm technika, water marble technika

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!