A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Különleges könyvdiszkont a belváros szívében

– Annyira sajnálom magukat! – mondja egy idősebb úriember a Könyvudvarban vásárlás közben. Kérdőn nézünk rá: – Hát manapság már senki nem vesz könyvet…

Szerencsére mi nem ezt tapasztaljuk. Sőt, mivel a pénztárcájára mindenki jobban figyel, így aki könyvet keres jó áron, minket talál meg. Bár nem használt könyveket árulunk, áraink sokkal alacsonyabbak a megszokott könyváraknál, akár az antikvár könyveknél is.

Kínálatunk jelenleg több mint 7000 cím, profilunk a társadalomtudományok és a szépirodalom mellett a szórakoztató, ismeretterjesztő és a gyerekirodalom. Nemrég egy rejtvényújságos részleggel is bővültünk.

Az országban elsőként nyitottunk meg egy 100 Ft-os könyvesboltot, ahol a könyvek valóban darabonként csak 100 forintba kerülnek. Ez nekünk is jó lehetőség a gyorsabb árucseréhez, a vásárlók pedig igazi kincsekre bukkanhatnak közöttük.

A Könyvudvar hamarosan 28. születésnapját ünnepli. Miközben folyik a vita az e-bookok mellett a hagyományos könyvek létjogosultságáról; a digitális tartalmak térnyeréséről a nyomtatott termékek rovására, addig a Könyvudvar a szomszédságában megnyitotta gyerek- és ifjúsági könyvesboltját, sőt, a növekvő kereslet hatására az eredeti bolt is bővült egy teremmel. Ide kerültek a DVD-filmek, szakácskönyvek, rejtvényújságok, fantasy, sci-fi, romantikus irodalom és az utazás témakörbe tartozó könyvek.

Mi lehet az oka a népszerűségünknek? Fontos tudni, hogy a Könyvudvar nem antikvárium, ahogy az áraink miatt sokan gondolják. Nem használt, de korábbi megjelenésű könyveket forgalmazunk az utóbbi 25 év könyvkiadói terméséből.

Népszerűségünk egyik oka a meglepően alacsony ár, a másik a választékunk: számos cím az országban csak nálunk kapható. Előre összeállított tematikus könyvcsomagjaink (egyben megvásárolva még többet lehet spórolni a könyvek árából) nagy népszerűségnek örvendenek.

Címünk: 1053 Budapest, Múzeum krt. 7.
Honlapunkon a teljes kínálat megtekinthető: www.konyvudvar.net

Könyvudvar, a város legolcsóbb könyvesboltja

(x)

Címkék: könyvudvar

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!