A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A toplista élén a Mandoki Soulmates új albuma

Fotó: Mandoki Soulmates

A MAHASZ frissen megjelent, hivatalos album toplistájának élére került a Mandoki Soulmates legújabb lemeze, az „A Memory Of Our Future” - ezzel sok zenésznek bebizonyítva, hogy nemcsak egy pop kiadvány képes komoly eredményeket elérni Magyarországon. A szenzációs  nemzetközi és hazai sikerek mellett a legendás zenekart az a megtiszteltetés is érte, hogy a világ vezető audioshow-jának exkluzív partnere lett.

A „prog rock” zászlóshajója, Leslie Mandoki és a vele egy vízen evező világsztárok alkotta csapat abszolút szembement a trendekkel: hiszen az új korongot analóg technikával rögzítették, ezzel gyakorlatilag egy „kézműves” terméket nyújtva a zenekedvelőknek. A szakma és a sajtó kizárólag pozitív kritikákkal méltatta az új lemezt hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Ám a frontember, Leslie számára az igazi örömhír az volt, hogy megtudta, hazájában is ünnepelt lett a lemez, ami a második helyen indított, majd átvette a vezető helyet a MAHASZ által jegyzett album top 40 slágerlista fizikai hanghordozók eladásait mérő összesítőjén.

Hálás köszönetem a magyar zenekedvelő közönségünknek, hogy egy ennyire komoly albumot így értékelnek” – fejezte ki Leslie háláját a napokban.

Fotó: Mandoki Soulmates

A világhírű zenész, aki 1975 óta él Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban mindig is pesti srácnak definiálja magát és magyarként olyat ért el ami eddig magyar rock zenésznek nem adatott meg. 40 ország hallgatja a zenéit, ráadásul az új Mandoki Soulmates-bakelit Európa egyik legnívósabb kiállítóterén kapott központi figyelmet. A vájtfülű audioguruknak megrendezett, müncheni HIGH END kiállításon ugyanis az 'A Memory Of Our Future’-t választották mintának annak egyedülálló, profi hangzása miatt. Így az 1100 kiállítóból összegyűlt világkonferencián ez a zenei élmény szólt minden hangszóróból. Az expo mottója „éljen soká az audio diverzitás”, mellyel Leslie Mandoki és az ő zenei precizitása, kifinomultsága példátlan harmóniát mutat.

Ízelítő a műből:

Blood In The Water  - Devil's Encyclopedia  - The Big Quit -  A Memory Of My Future -  We Stay Loud 

A lemez megrendelhető az MG Records oldalán

Fotó: Mandoki Soulmates

 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!