A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Új zenei és gasztrofesztivál májusban a Városligetben

Fotó: Green Stage Production

2024 tavaszán kivételes zenei élményekre, gasztronómiai élvezetekre, gyerek- és családi programokra és egyedülálló atmoszférára számíthatnak mindazok, akik kilátogatnak a Városligeti-tóhoz.

Az előadók között magyar és külföldi zenészeket, zenekarokat is találunk. Fellép majd többek között többszörös arany- és platinalemezes Karácsony János és zenekara, az izlandi Mezzoforte instrumentális zenekar és a svájci The Next Movement formáció, amely méltán érdemelte ki az "Európa legnézettebb funk zenekara" címet.

Fotó: Molek Csaba

A további fellépőkről a szervezők folyamatos tájékoztatást ígérnek. Egy biztos: a vérpezsdítő és lendületes koncertélmény garantált.

„Izgatottan fogjuk megosztani a további fellépők névsorát, melyre hamarosan fény derül, hogy tovább fokozzák a három napos fesztivál hangulatát és feledhetetlenné tegyék az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint izgalmas kiegészítő programok mellett az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd, sőt VIP-terasszal is készülünk”- mondta Guba Gábor a fesztivál egyik vezetője.

Jegyek ITT ÉRHETŐK EL. 

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda.

A Mezzoforte zenekar

Fotó: Lucia Benedikova

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!