A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A Mrs. Beckham-story - Victoria és David: a megfejthetetlen álompár

Ha azt írjuk, hogy ez a sztori Victoria Adamsről fog szólni, akkor a legtöbben már tovább is lapoztak. Ha azt írjuk, hogy Posh Spice életét mutatjuk be, akkor néhányan talán már sejtik, hogy kiről van szó, de inkább csak azok, akik a kilencvenes években élték a tinédzseréveiket. Ám ha a Victoria Beckham nevet említjük, mindenki azonnal tudja, hogy kiről van szó. De mennyien sejtik, hogy mi van a siker, a hírnév és a csillogás mögött? Miről szólt és milyen most az egykori énekesnő, dalszerző, modell, focistafeleség és divattervező élete?

Fotó: Shutterstock.com

A legelső meglepő tény Victoriáról, hogy idén 50 éves lett. Az 1990-es években népszerű Spice Girls angol együttes egyik tagjaként lett híres, de amíg a többi lányról ma már alig hallunk valamit, Victoria szinte napi szereplője az újságcikkeknek, híreknek.

Nem meglepő ez, hiszen férje az angol fociválogatott egykori sztárja, David Beckham. Az a férfi, aki nem mellesleg 300 ezer eurót fizetett a születésnapi partiért egy londoni magánklubban. De hogyan kezdődött mindez, hogyan lett Victoria a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb párjának női kapitánya, aki férjével együtt több milliárd dollárt érő globális márkát épített fel 25 év alatt? 

Élet a hírnév felé

Spice Girls-korszak – Emma Buntonnal 2000-ben, New Yorkban
Fotó: Shutterstock.com

A kis Victoriának gyerekként sem volt rossz sorsra. Jómódú családba született, apja elektronikai mérnök, anyja biztosítási ügyintéző és fodrász volt. A vagyon ellenére Victoria nem szerette, ha ez alapján ítélték meg, kifejezetten kerülte a feltűnősködést.

Mindössze nyolcéves volt, amikor édesanyja elvitte őt és nővéreit a Hírnév (Fame) című filmre. Az élmény pedig akkora hatással volt rá, hogy azonmód elhatározta, egyszer ő is híres lesz. Persze hány és hány gyerek van ezzel ugyanígy, ami korántsem jelenti azt, hogy ennek egyenes következménye lesz a siker. Victoria viszont valamit nagyon jól csinált, sőt a tehetsége is megvolt hozzá.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 7. számának 16. oldalán!)

Címkék: spice girls, victoria beckham, david beckham, posh spice

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!