A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szexen innen és túl

Új ismeretség, új randi, új bizsergés… Még meg sem fogták a kezünket, mi nők hajlamosak vagyunk máris esküvői ruhában látni magunkat.

Fotó: Shutterstock.com

Olyannyira vágyunk a romantikus, mindent elsöprő szerelemre, hogy a legelső puszi után nyomban süketek és vakok leszünk, pontosabban csakis azt vagyunk hajlandók látni és hallani, ami beleillik álmaink rózsaszín flamingós világába.

Na, és ezt használják ki az ádáz férfiak! Vagyis dehogyis akarnak ők bármit is kihasználni, és dehogyis ádázak. Ők csak egyet szeretnének, de azt gyorsan és nagyon. Olyan nagyon, hogy képesek hirtelen egészen megváltozni, békából királyfivá válni, szirupos filmeket imádni, naplementében sétálni, és koktélt inni sör helyett.

Nem tehetnek róla, így működteti őket a biológiájuk. Náluk nem az összetartozás vágya lobog nagy lánggal azonnal, hanem a sok pici gyerek utáni áhítozás, pontosabban az előállításuké. Az sem baj, ha nem ismerik őket név szerint és személyesen, elég, ha sokan vannak.

MI VAN, HA CSAK AZT AKARJA?

De vajon meddig tart a férfiúi lelkesedés, nem lohad-e le nyomban, miután megtörténik az, amiért oly kitartóan esdekelnek, bókolnak és ígérgetnek, vagyis az első szex. Mert bizony bármilyen életkorban és bármilyen fodros bárányfelhők felett járunk is, simán megeshet, hogy az a bizonyos első lesz az utolsó, és a férfiú eltűnik a ködben.

Bizonyos nőtársaink ezért úgy döntöttek, változtatnak a stratégián. Miután túlestek a sokadik első szexen, bevetették a csalafinta csavart. A következő szépreményű fiatalemberrel, bármilyen meggyőző volt is a szövege, bármilyen hitelesek is az ígéretei, nem dőltek ágyba az első randin.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 5. számának 57. oldalán!)

Címkék: csábítás, csak szex, nincs szex, vágytalanság okai, szexcsatorna

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!