A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Neked szeretőd van?

Torokszorító kérdés. Amit hangosan mondanak ki a bátrak, hebegve a gyávábbak, némán, magukban a megszégyenültek. Tőlem csak dadogásra telt abban a régi kapcsolatban.

Fotó: Shutterstock.com

Fiatal voltam, ő is, de ő előbbre tartott a dolgok megfogalmazásában, kimondásában. Mint sok más fiatal férfi, én még csak a szerelem nyelvét ismertem, a párkapcsolatokét nem. Vagy törve beszéltem. Lenni itt valami gond, én úgy érzékelni.

Mert azért érzékeltem persze, hogy valami megváltozott köztünk. Hogy odalett a kezdeti varázs, észrevétlenül felfalta az idő, az együtt töltött évek.

Érzékeltem, hogy kelletlenebbül masszírozza meg a lábam, ha focizás után hazajövök: nem a bokámra koncentrált, hanem a képernyőre, Brad Pitt orrára (sármosnak találta Bradet, de az orrát túl rövidnek).

Érzékeltem, hogy a teste idegenebb, halkabb, mozdulatlanabb lett az ágyban. Ha elmentem mellette a lakásban, most már nem simogattam meg spontánul, mosolyogva az arcát („milyen jó, hogy másfél perc után újra látlak!”), de azt hiszem, az előbbiekkel ellentétben ez akkor fel sem tűnt.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 50. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, szerető, megcsalás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!