A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mondd meg a számod, megmondom, ki vagy!

A jövőbe kukkantani nem nehéz, ha elfogadjuk a numerológiából és a héber misztikából is építkező tarot kártya bölcsességét.

Fotó: Shutterstock.com

De ahhoz, hogy bizonyos kérdéseinkre választ kapjunk, most nem lesz szükség az egész paklira, elég az első huszonkét lap, a nagy arkánum jelentésének ismerete.

Hol tartasz a mágikus úton?

Először is érdemes megnézni, mi az életünk, lelkialkatunk száma a tarot szerint. Ezt a számot a születésnapunk határozza meg. Ha ezt kiszámoljuk, máris a tarot varázslatos életkörében találjuk magunkat, a 22 nagy lap valamelyikén, a mágikus úton. Ez a lap – a lélek lapja – jellemzi karakterünket, sorsfeladatunkat, lehetőségeinket.

Bármi számokra bontható

De bármi más történés minőségét is kiszámolhatjuk. Milyen energiák hatnak például egy esküvőre, amely 2020. december 4-én fog megtörténni? Vagy megtudhatjuk, milyen közös jövő vár két emberre, akiknek már ismerjük a léleklapját. Adjuk össze a két számot, és nézzük meg, mit üzen a közös szám. Hát nem hátborzongató?

Így kell számolni!

Minden szám titkot rejt. Ilyen a születésnapunk, vagy az adott nap is. Az évszámot, hónapot és napot hátulról összeadjuk, míg 22 vagy annál kevesebb nem lesz. Egy barátom születésnapja például 1980. 06. 22. Így adjuk össze a számait: 6+22=28. 1980+28=2008. 2+8=10. A barátom lélekszáma tehát a 10, aminek gyönyörű jelentése van, mégpedig a Szerencse.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 10. számának 59. oldalán!)

Címkék: numerológia, kártyajóslás, tarot léleklap, nagy arkanum lapjai

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!