A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen is az ideális?

Nemrégiben három órán át együtt zötykölődtem egy vonaton két fiatal pasival. Végigduruzsolták az utat, és bár én képzeletben többnyire Szibériában jártam (éppen egy francia regényt fordítottam), önkéntelenül fültanúja voltam a beszélgetésüknek.

Fotó: Shutterstock.com

Miközben a regény főszereplője a fegyenctáborból való szökését készítette elő, ők a kriptopénzbányászatról diskuráltak.

Aztán az is kiderült, hogy egyikük fotósként dolgozik egy műszaki lapnak, a másik cégeknek különböző projektekben, és informatikát tanít a főiskolán, ahol korábban évfolyamtársak voltak.

Hosszan beszélgettek albérletekről is, majd arról, hogy hová járnak ebédelni. Egyik téma sem vonzott annyira, hogy figyelmesebben hallgassam őket. Mígnem…

Szemérmesebben, búvópatakszerűen egyszer csak felszínre tört egy halk, izgalmasabb sóhaj: „azért nem lenne rossz egy barátnő”. Meglepetésemre azzal a gondolattal játszottak el, milyen is lenne számukra az ideális társ.

A válasz hervasztó volt.

Képzelgéseik során vagy az otthoni kis sarkukban ültek, és a barátnő békén hagyta őket, élte a saját életét, nem akarta folyton elrángatni őket valahová, kirándulni, moziba, üzletekbe, vagy ők az ágyban heverésztek, várva, hogy a lány, akinek egyébként 120 cm-es mellmérete volt, behozza a reggeli kávét, vagy lerántsa róluk a pizsamát, és kényeztesse őket egy kicsit.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 5. számának 22. oldalán!)

Címkék: vonat, kényeztetés, barátnő, ideális társ, pasi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!