A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jóslatok és rontások

Ki tudja, létezik-e igazi átok, vagy csak placebo hatása van? Ha tudunk róla, hogy szemmel vertek, és hajlamosak vagyunk hinni a babonaságokban, valóban lehet egy-két álmatlan éjszakánk. De mi van, ha nem is tudunk róla, hogy valaki sokkal távolabbról épp rosszat kívánt nekünk?

Fotó: Shutterstock.com

Az átok olyan kívánság, amit erős összpontosítással, nagy akarattal a másik ember életének megnehezítésére mondanak ki.

Ez a nagy érzelmi indulattal töltött kívánság sem más, mint energia, mely igen erős befolyással bír, és azon az elven működik, hogy minden élőlény ugyanabból az életerőből táplálkozik, ami pedig irányítható.

Az igazán profi átokhoz fel szokták használni az illető személyes tárgyait, hajszálát vagy fényképét, bármit, ami köthető hozzá, és aminek segítségével még erősebben lehet koncentrálni a személyére.

Ehhez állítólag nem kell mágusnak, boszorkánynak lenni, átkot bárki küldhet, aki képes arra, hogy kellőképpen összpontosítsa és irányítsa a gondolatait.

Aztán ki tudja, ha az elátkozott illető valóban megbetegszik, meghal vagy csődbe megy, akkor ez az átok hatása-e vagy véletlenek csúf egybeesése?  

A lelkembe égett a tekintete

A harmincéves nyelvtanár, Zita mesélte a következő történetet.

– Húszéves sem voltam, amikor egyszer az utcán megállított egy nő. Azt hittem, útba igazítást kér, de ő elkapta a kezem, és belebámult a tenyerembe. Nem kérdeztem, mégis sorolni kezdte, milyen jövőt lát benne.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 11. számának 32. oldalán!)

Címkék: átok, önbeteljesítő jóslat, rontás, szemmel verés, rontás elleni védekezés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!