A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Inkább vegyél mosógépet!

Akkora, mint egy macska, olyan okos, mint egy kutya, játékos, mint egy majom, rafinált, mint egy róka, és nem medve. Na, mi az?

Fotó: Shutterstock.com

Attól félek, ha őszintén leírom, milyen vicces videókat láttam a háziasított mosómedvékről, akkor mindenki mosómedvét akar majd tartani.

Mert tényleg nagyon helyesek, amint bukfencezve közlekednek a szőnyegen, tízszer is beleugranak a gazdájuk karjaiba az asztal tetejéről, elcsórják a macska elől a kaját, hogy elvihessék beáztatni, órákig pofozzák a kutyát, hogy menjen velük játszani, meg ilyesmi. De könyörgöm, ezek csak pár perces videók, és utána?

Rabol és pakol

Utána az van, amit a mosómaci akar. Leginkább a kuka van veszélyben, mert mindenhova be és fel tud mászni, például a szemetesbe is, amelynek tartalmát aztán széthurcolja a rendelkezésére álló térben, és lakomázik.

De a szekrényeket is ki tudja nyitni, ahogy a frigó ajtaját is, hogy a legmagasabb polcokon tornázzon. Ha éhes, eszik, nem probléma, ha veszélyes kalandok várják, amíg megszerzi a kaját.

Ha pedig jóllakott, játszik. Mit játszik? Majd ő kitalálja, a lényeg, hogy semmi nem marad sem épségben, sem biztonságban a közelében.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 54. oldalán!)

Címkék: mosómedve szokásai

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!