A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hogy sose kenődjön el a sminked!

Mindig csodálva néztem az amerikai filmeket, ahol a gyönyörű főhősnő az átmulatott majd végigbujálkodott éjszaka utáni reggelen fénylőn vörös szájjal, füstösre festett szemmel és szálanként meredező szempillával mosolyog rá szíve választottjára az ágyban.

Fotó: Shutterstock.com

Jó, nem vagyok teljesen hibbant, mindig gondoltam, hogy itt valami filmtrükk lehet, például igazából nem is volt olyan hosszú az az éjszaka, sem nem szenvedélyes, hanem korán fekvés volt és korán kelés, hogy a fodrásznak és a sminkesnek legyen ideje eligazgatni az eligazgatnivalót…

De hagyjuk a filmeket, hisz nekünk úgyis csak a kiábrándító valóság jut, amikor is vagy csupasz arccal, sőt, vastagon bekrémezve vagy csábos sminkben fekszünk be a kedves mellé, hogy ki ne nőjön hetven új ráncunk reggelre.

De utóbbi esetben az első szava nem az lesz, hogy „az aki szép, az reggel is szép”, hanem hogy „úristen, ki eresztette be ezt a rémet az ágyamba”.

Ne félj, elmúlik!
A helyzet az, hogy nem kell megalkudnunk. Lehetünk egyszerre hidratálva, kialudva és frissen sminkelve. A megoldás egyszerű: a sminket fel kell varratni az arcra, mintha mindig is ott lett volna. Elsőre talán rémisztőnek hangzik, de az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem az.

Fontos tudni, hogy a sminktetoválás is korrigálható, átszínezhető, ráadásul másfél-két éven belül elhalványul, ami jó hír, hiszen ami tetszett tegnap, nem biztos, hogy holnap is fog.

Szemöldököd, mint a holdsarló
Ha régóta bosszant, hogy nem egyforma a két szemöldökünk, ha a sok szedegetéstől végleg kiritkult, ha más ívű vonalat szeretnénk, mint amilyen megadatott, ha túl világos, túl gyér, akkor itt az idő, hogy tetováltassuk.

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!