A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Erre biztosan nem számítasz, ha a szerelem véget ér

"Sem fizikailag, sem szavakkal, sem pénz megvonásával nem bántott, mégis hónapjaimat tette tönkre a távolból válás után."

Fotó: Shutterstock.com

Nem gondolnád, milyen kreatív tud lenni egy elhagyott szerető. Anikó – nevezzük így –, a középkorú, művelt tanárnő nem érdeklődött a jól felszerelt otthonában lévő készülékek iránt, csak használta őket.

A számítógépet valamikor régen a néhány hete kénytelen-kelletlen elköltözött élettársa állította be, ahogyan a routerrel meg a központi fűtéssel is csak az ex bajlódott. Szeretett játszani a kütyükkel, mint a férfiak többsége.

Az ex még akkor sem lett gyanús Anikónak, amikor a hálószobában, a nyári kánikulában, egy forró éjszaka közepén a fűtés teljes erővel, lekapcsolhatatlanul beindult, majd hajnalban váratlanul jeges légkondicionálásra váltott. Aztán következő éjjeleken ugyanez, újra és újra.

Szakembert kellett hívnia, hogy kiderüljön, a központi egységgel működő fűtésrendszert távolból, interneten kapcsolgatja a volt párja.

Nem mintha a rossz természetű nőknek nem támadna ezer ötletük a megtorlásra, de kütyük terén a bosszúálló férfiak viszik el a pálmát.

Anikó még jól járt, mert a szupermodern lakásban a kidobott szerető a maga bonyolult módján ütött „csak” vissza.

Igazán kegyetlenül az egyszerűbb, nagyon is hétköznapi megoldásokkal tudják a normális gondolkodásból kibillent exek megkeseríteni a nők életét.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 10. számának 60. oldalán!)

Címkék: jelszó, pin-kód, digitális szakítás, okosotthon, router beállítás, wifi jelszó, facebook fiók

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!