A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egy éjszaka Malmőben

Ez az éjszaka pont egy júliusi éjjelen kezdődött. Hirtelen felindulásból egy óra alatt vettünk olcsó repülőjegyet, foglaltunk szállást, és neveztünk be első közös külföldi futóversenyünkre.

Fotó: Shutterstock.com

– Miért is ne futhatnátok Malmőben? – tette fel a kérdést tűnődve Tündi, aki ugyan a legkevésbé sem akart futni, de szervezésben és a jó kérdések feltevésében bárkire ráver százon.

Július volt, csillagfényes, derűs éjszaka, a férfiak elfoglalták magukat, mi meg azonnal körbeültük a laptopot. Nóri visszafogottan bólogatott, de valójában nem hitte, hogy elmegyünk.

Így hát nem volt más választás, azonmód regisztráltam magunkat a malmői Midnattsloppetre, azaz a malmői éjszakai futásra. 

Innen pedig felpörögtek az események, repjegy, szállásfoglalás, s mire a tévében is vége lett a focinak, mi is végeztünk.

Elégedetten dőltünk hátra, a férfiak is megértették, hogy ez színtiszta női ügy, beleszólásuk tán csak annyi, hogy széles mosollyal támogassanak minket. Mert hát tényleg elég vicces, hogy a lányok elrepülnek futni…

Az indulás hetében persze már izgatott üzenetek váltják egymást, néha kicsit bánom, hogy például nem néztünk utána a szeptemberi svéd időjárásnak, mert fázni még ott is nagyon utálnék, de már nincs visszaút.

Ráadásul beüt, amire egy futónak mindig számítani kell.

A novemberi félmaratoni felkészülés jegyében hetente háromszor futok hosszabb-rövidebb távokat. A malmői verseny pont beleillik az edzéstervbe, előtte hat kilométert futok még itthon.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 10. számának 66. oldalán!)

Címkék: futóverseny, városnézés, midnatsloppett, malmö, éjszakai futás, triangeln

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!