A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csokoládéfelfújt kókusz fagylalttal

Fotó: Fejér Gábor

Hozzávalók: étcsokoládé min. 60%-os 20 dkg, vaj 55 dkg, tojássárgája 5 db, tojásfehérje 5 db, kókuszfagylalt 20 dkg, édes morzsa 5 g, idénygyümölcsök, só csipetnyi

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Vajazzuk ki a szufléformákat. A csokoládét a vajjal együtt vízgőz fölött 45 °C-ra melegítjük, hozzákeverjük a tojássárgáját majd a keményre felvert habokat, a szufléformákat peremig töltjük, 8-9 percig sütjük.

Forrón tálaljuk. A fagylalttal, édes morzsával, gyümölcsökkel díszítjük.

Címkék: vaj, csokoládé felfújt, kókusz fagylalt, idény gyümölcs

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!