A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Circus Maximus

Ahogy Csanád cseperedik, egyre többet és egyre többször tudunk játszani vele. Ezek az alkalmak számos dolgot a felszínre hoztak, a tapasztalatokból igyekeztem csokorba szedni néhányat.

Fotó: Shutterstock.com

A játszószőnyegek már önmagukban számos kalandot rejtenek, az első ilyen az áruk, a második pedig, hogy attól a pillanattól, ahogy a gyermek képes helyet változtatni, lényegében maximum odatéved a szőnyegre.

Leginkább a feleségem és jómagam vesszük hasznát a színes és mindenféle állatot ábrázoló padlótakarónak, amikor épp azon ülünk Csanád szobájában, és próbáljuk őt rábírni, hogy ott játsszunk. Ám minden hiába.

A különféle építőjátékokban is sok lehetőség rejlik, fejlesztik a gyerekek kézügyességét, gondolkodását, és az apuka is remekül szórakozik vele.

Bár egyelőre Godzillát és King Kongot adjuk elő a leggyakrabban, mert én Gaudi és Eiffel-féle tornyokat rakok össze a különböző építőelemekből, míg Csanád könnyed mozdulattal ledönti azokat, majd jelzi, hogy várja az újabb építményt.

A labdázás lett Csanád egyik kedvenc elfoglaltsága, ami sokban emlékeztet a parkban labdát dobáló kutyatulajdonosok időtöltésére, csak esetünkben én vagyok a kutya, aki visszahozza a labdát, melyet a gyermekem elhajít.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 12. számának 53. oldalán!)

Címkék: apuka, freddie mercury, ifj. richter jozsef, kisbaba elfoglaltságai, magyar nemzeti cirkusz, rippel fivérek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!