A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az amerikai elnök esküvője a Napkirály stílusában

Donald Trump amerikai elnök, egykori ingatlanmogul harmadik esküvőjét a Napkirály, XIV. Lajos stílusában rendezték meg.

Melania Trump
Fotó: PuzzlePix

Az akkor ötvennyolc éves üzletember 2005. január 22-én, Floridában állt oltárhoz. Menyasszonyával, a harmincnégy éves Melania Knauss exmodellel akkor már öt esztendeje együtt éltek. Trump 1,5 millió dollárt érő gyémántgyűrűvel jegyezte el menyasszonyát.

Melania ruháját a Dior tervezője, John Galliano álmodta meg a Napkirály stílusában, de ihletet merített Jackie Kennedy esküvői ruhájának díszítéséből is.

A huszonöt kiló súlyú ruhát 90 méter szaténból varrták, 1500 kristállyal és gyönggyel díszítették, 550 órát dolgoztak a hímzéseken. Árát a szakértők 200 ezer dollárra becsülik.

A menyasszony kölcsönzött gyémánt nyakéket viselt. Kék harisnyakötőjét a La Perlától vásárolta, és egy régi rózsafüzért vitt virágcsokor helyett. A nyitó tánc után azonnal átöltözött a Vera Wang tervezte, szexis, testhez álló, elöl magasan felsliccelt, selyemtüllből varrt ruhába.

Három New York-i óriáscég versenyzett a terem díszítéséért, végül egy fehérarany, versailles-i stílusú dekoráció nyerte a pár tetszését.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 5. számának 42. oldalán!)

Címkék: donald trump, melania knauss

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!