A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Átkoznak és rontanak, igéznek és csábítanak a boszorkányok

Mert egyáltalán nem biztos, hogy vasorrú és bibircsókos, mint Hófehérke mostohája. Mi több, ő sem volt egyfolytában ronda, csak ha érdeke úgy kívánta.

Fotó: Shutterstock.com

Leszögezhetjük, hogy ha tényleg igazi boszorka valaki, akkor az a minimum, hogy változtatni tudja a külsejét.

Kifejezetten bűbájos, szelíd, negédes, ártatlan pillantású és gazellaléptű is tud lenni, de nem árt résen lenni, mert mindig van valami kis apróság, ami elárulhatja igazi kilétét.

Például kilóg egy varangyláb a zsebéből, vagy egy pillanatra elcsuklik a hangja, és károgni kezd, mint a varjú. Nem kizárt, hogy leesik a műszempillája, és lángcsóva tör ki a szeméből, vagy az egyik kezén hirtelen undi, görbe karmok jelennek meg, majd huss, eltűnnek.

Olyan is előfordulhat, hogy előkap egy cigit, ami azonnal felizzik, pedig nincs is öngyújtója. Szintén nem lehetetlen, hogy a házban, ahová belép, az összes seprű mocorogni kezd, a kutyák szűkölnek, a macskák pitiznek.

A boszorka, ha ilyen ziccer történik vele, először kínosan majd sátánian felnevetgél, és egy suhintással elvarázsolja a leleplezőt, hogy ne emlékezzen semmire abból, amit látott.

Mindezt csak azért mondtam el, mert nagyon kell vigyázni az ilyen aranyoskodó, kolbászkerítéses, mézeskalács házas, kénes parfümöt viselő személyekkel, mert hamar a martalékukká válhatunk.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 11. számának 28. oldalán!)

Címkék: mese, átok, boszorkány, seprű, mézeskalács ház

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!