A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A túlzott libidója megölte az enyémet...

A libidó csökkenésének sokféle oka lehet, pszichés vagy fizikai problémák, fáradtság, gondok, betegség. De alapvetően talán mégis csak az, hogy másképp közelít a kérdéshez a férfi, és másképp a nő.

Fotó: Shutterstock.com

A férfi, ha meglát egy meztelen női testrészt, máris készen áll. Ha viszont a nőt szeretné felizgatni, és ehhez ő is a pucérságát veti be, legtöbbször hoppon marad. A férfinak a látvány kell, a nőnek egy kis figyelem, törődés, lelki simogatás.

A nők úgy gondolják, a férfiaknak mindig van kedve a szexhez, sőt, minél több ’bajuk’ van, annál inkább, mert azzal oldják a feszültséget. A nőknek viszont előbb meg kell nyugodni, biztonságra lelni, odabújni az erős karokba, hogy felébredezzen a vágy.

Hagyjál már, fut a konyha!

– A kapcsolatunk elején naponta többször is szeretkeztünk – meséli Ági (36). – Ez tetszett is nekem, de terhes is volt. Tetszett, hogy ennyire kívánatosnak talál, hogy folyton hozzám akar érni, hogy képtelen betelni velem. Én is nagyon vonzónak találtam őt, imádtam az illatát, az érintését, a haját, ahogy folyton a szemébe hullt, a gondolatait, a humorát. De néha jó lett volna egy kicsit csak úgy összesimulva lenni, ölelkezve tévét nézni, kéz a kézben sétálni.

Ám ha a tévé előtt odabújtam hozzá, ő már döntött is le a lábamról… Aztán elkezdődött az életünk. Összeházasodtunk, hitelre vettünk lakást, mindketten dolgoztunk, beálltunk a mókuskerékbe. Ha neki munkahelyi problémája volt, és idegesen jött haza, azonnal ágyba akart vinni.

Ha viszont nekem volt gondom a munkahelyemen, szerettem volna leülni és megbeszélni vele, a tanácsát kérni. Ha vacsora után teáztunk a nappaliban, ő azonnal hízelegni, meg nyúlkálni kezdett. Nekem viszont az járt a fejemben, hogy fut a konyha, tele a mosogató a mocskos edényekkel.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 10. számának 56. oldalán!)

Címkék: libidó, mire vágyik a nő?, elhízás szex ellen, csökkenő nemi vágy

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!